EEN PENSIOENPLAN OP MAAT VAN UW ACTIVITEITEN BIJ EEN EUROPESE INSTELLING.

Wie zijn wij?
European Life Insurance is opgericht in 2002 door Antoine Salem, sinds meer dan 25 jaar expert in pensioenplannen. Wij dragen zorg voor de specifieke behoeften van diegenen die werkzaam zijn bij de Europese instellingen. European Life Insurance kan rekenen op het vertrouwen van enkele honderden cliƫnten, die onder verschillende statuten voor Europese instellingen werken.

Profiteer van onze ervaring... en laat ons voor u een pensioenplan op maat uitwerken
In samenwerking met gaan wij op zoek naar het beste aanbod van verzekeringsmaatschappijen, die door de Europese instellingen erkend zijn. Na een grondige analyse van dit aanbod stellen wij voor u het beste pensioenplan samen. Onze knowhow garandeert een complete en persoonlijk opvolging van uw dossier.

Bespaar tijd... vertrouw ons het beheer van uw pensioenplan toe
U wilt u volledig aan uw planning houden?

Wij houden ons bezig met uw pensioenplan. Uw dossier wordt door ons volledig en integraal behandeld. We verzorgen niet alleen de aanvaarding en de opening van het dossier bij de geselecteerde verzekeringsmaatschappij, maar ook de verzending van de nodige gegevens en documenten aan de Europese instellingen.

Kies voor gemoedsrust met een veilig pensioenplan
Al onze pensioenplannen garanderen kapitaal en intrest. De verzekeringsmaatschappij verbindt zich er contractueel toe u het gekozen pensioen te leveren op de door u gewenste datum. Door onze bemiddeling kunt u toegang krijgen tot de hoogste marktrendementen.

Kom praten!
Voor een comfortabel gesprek maken wij graag een afspraak met u in ons kantoor (Rotonde Schuman, 6, 5e verdieping).

Contacteer ons voor meer informatie.

Contact